Behöver din häst fodertillskott?

Hästar precis som människor behöver ibland lite extra kosttillskott. Kanske är det hovarna som börjar se lite slitna ut? Eller är det jobbigt under våren och hösten då hela pälsen byts ut? Oavsett anledningen gäller det att ge hästen rätt kosttillskott. I många fall är det bättre att rådfråga en veterinär.

Är det hovarna som behöver lite extra vård?

I och med att hästar har avlats fram genom åren har det tyvärr blivit så att kvaliteten på hovarna inte är i klass med vildhästars. Även om du skor hästen året om kan det komma röta eller till och med torra delar på hoven. Med rätt information kan du hitta rätt kosttillskott för hovarna.

Populärt med lugnande kosttillskott

Just nu är det populärt att ge ett lugnande kosttillskott till sin häst. Speciellt inför situationer som kan vara stressande för hästen. Kanske ogillar din häst att åka transport eller liknande. Visst skulle det vara skönt med ett lugnande kosttillskott som fungerar. Läs på mer om saken innan du provar, det finns många bra studier.

Under vår och höst

Under våren och hösten behöver de flesta hästar lite extra B-vitaminer då det sliter hårt att sätta en helt ny päls. Hitta bra kosttillskott till din häst online. För visst är endast det bästa gott nog.